Pages

Subscribe:

Wednesday, 21 October 2015

Strok Pulih Dengan Vivix


Assalamualaikum pembaca sekalian,

Lately aku banyak dapat inquiries psl vivix utk ikhtiar merawat strok. Dari mcm2 background tapi mereka sgt positif utk pulih. Jadi kali ni aku nak share sikit pengalaman customer yg dah semakin pulih selepas ambik vivix. 


Dipendekkan cerita, mak kpd adik ni kena strok dah 2 hari. Doktor dah sahkan strok sebelah badan dan menjalani terapi. Memang tak boleh gerakkan tgn dan kaki walaupun jari jemari. 


Lepas 2 hari mkn, mak dia boleh gerakkan jari kaki dan tgn slow2. Lepas seminggu dah blh berjalan tapi dipapah. Lepas sebulan dah blh dibawak berjalan keluar rumah dan buat kerja rumah mcm biasa. MasyaAllah, seaungguhnya sakit dan kesembuhan tu datangnya dari Allah jua.


Sekiranya anda berminat blh hubungi melalui whatsapp dan akan dibalas dlm masa 24 jam.

FAIZURA
018 3770904


Testimoni terkini.
Bulan September 2015.
Pesakit Strok Sebelah Badan


Selepas 2 hari pengambilan VIVIX








 Selepas hampir sebulan pengambilan







0 comments:

Post a Comment